Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Buchta hrk

Potřebné přísady:

Na těsto :

  • 1,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 0,5 hrnku mléka
  • 0,5 hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • trochu kakaa

Na krém :

  • 1 šlehačka modrá v kelímku
  • 1 ztužovač do šlehačky
  • 2 plechovky mandarinek i se šťávou
  • 1 puding bez vaření (dr.Otker)
Postup přípravy:
  1. Všechny suroviny na těsto si smícháme a dáme na plech upéct a pak necháme vychladit.
  2. Mezitím si uděláme krém tak, že si dáme všechny suroviny do uzaviratelné misky a několikrát protřepeme. Jestli chceme mít tužší krém, dáme do něj šťávu jen z jedné plechovky mandarinek.
  3. Je to výborná a rychlá buchta.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tradiční české koláčky od Věrušky

Tradiční české koláčky od Věrušky

Obrázek Banánový chlebíček by Romča

Banánový chlebíček by Romča

TOPlist