Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pražský koláč ve tvaru donutek

Pražský koláč ve tvaru donutek

Obrázek Mille foglie d'autunno - italský zákusek

Mille foglie d'autunno - italský zákusek

Obrázek Torta giardino di fragole di Luca Montersino

Torta giardino di fragole di Luca Montersino

Obrázek Rakvičkové košíčky s pařížskou šlehačkou

Rakvičkové košíčky s pařížskou šlehačkou

Obrázek Koláč s lesní ovocem - Kvilda

Koláč s lesní ovocem - Kvilda

Obrázek Malinový koláč krémem z tvarohu a pudinku

Malinový koláč krémem z tvarohu a pudinku

TOPlist