Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Langoše

Potřebné přísady:
  • 250g hladké mouky
  • sůl
  • 1kostička droždí
  • 200ml vlažného mléka
  • 1PL oleje
Postup přípravy:
  1. Těsto necháme nakynout, pak vykrajujeme lžící a rozválíme na tenkou placku. Smažíme na oleji. Hotové namažeme kečupem, do kterého jsme přidali nastrouhaný česnek, posypeme strouhaným sýrem. Můžeme také udělat sladkou variantu, namažeme marmeládou nebo povidly.
  2. Dobrou chuť Veronika Kadlecová
Ostatní

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Krém a hmota z marshmallow na zdobení

Krém a hmota z marshmallow na zdobení

Obrázek Česnek aneb co o něm možná nevíte - pár receptů z česneku právě pro Vás

Česnek aneb co o něm možná nevíte - pár receptů z česneku právě pro Vás

Obrázek Tvarohové koblížky bez kynutí

Tvarohové koblížky bez kynutí

Obrázek Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

Obrázek Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Obrázek Koka sušenky - low carb a bezlepkové

Koka sušenky - low carb a bezlepkové

Obrázek Ghí - přepuštěné máslo - domácí

Ghí - přepuštěné máslo - domácí

Obrázek Smrkové výhonky naložené v medu s citrónem

Smrkové výhonky naložené v medu s citrónem

Obrázek  Zavařené maso pro psa  -  domácí konzerva

Zavařené maso pro psa - domácí konzerva

TOPlist