Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Langoše

Potřebné přísady:
  • 250g hladké mouky
  • sůl
  • 1kostička droždí
  • 200ml vlažného mléka
  • 1PL oleje
Postup přípravy:
  1. Těsto necháme nakynout, pak vykrajujeme lžící a rozválíme na tenkou placku. Smažíme na oleji. Hotové namažeme kečupem, do kterého jsme přidali nastrouhaný česnek, posypeme strouhaným sýrem. Můžeme také udělat sladkou variantu, namažeme marmeládou nebo povidly.
  2. Dobrou chuť Veronika Kadlecová
Ostatní

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pribiňáček domácí - levný a vynikající

Pribiňáček domácí - levný a vynikající

Obrázek Jahodová marmeláda od Renatky

Jahodová marmeláda od Renatky

Obrázek Slaný štrůdl rychlá večeře

Slaný štrůdl rychlá večeře

Obrázek Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

Obrázek Klasická šlichta co dům dal vod Bloncky

Klasická šlichta co dům dal vod Bloncky

Obrázek Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Obrázek Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

TOPlist