Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Letní brambory s cuketou - Hartmanice

Moc dobré brambory,které jsou jako samostatný pokrm nebo k pečenému masu.

Potřebné přísady:
  • 1 kg syrových brambor
  • 1 velká cibule
  • 1 cuketa
  • 1 kysaná smetana
  • máslo
  • rozmarýn
  • 2 lžičky kari
  • 1 lžička červené papriky
  • sůl,pepř
Postup přípravy:
  1. Brambory nakrájíme na malé kostičky. Dáme do pánve na rozehřáté máslo,osolíme,přidáme rozmarýn a opékáme,dokud nejsou měkké. Přendáme do misky.
  2. Do výpeku dáme nakrájenou cibulku ( půlku drobně nakrájíme a druhou na měsíčky) a cuketu.Posypeme kořením a pečeme do křupava. Přisypeme brambory,zalijeme kysankou a necháme prohřát.
  3. Na talíři můžeme sypat sýrem.
  4. Dobrou chuť!
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Obrázek Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Obrázek Kuřecí čína s rýží třech barev

Kuřecí čína s rýží třech barev

Obrázek Vepřové medailonky s americkými brambory

Vepřové medailonky s americkými brambory

Obrázek Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Obrázek Domácí fettuccine s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a riccotou

Domácí fettuccine s kuřecím masem, bazalkovým pestem, sušenými rajčaty a riccotou

Obrázek Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Obrázek Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

TOPlist