Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Táč s jahodami

Potřebné přísady:
  • 4 vejce
  • 250 g moučkového cukru
  • 4 lžíce oleje
  • 350 g polohrubé mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 350 g nahrubo nastrouhané cukety
  • jahody
  • drobenka
Postup přípravy:
  1. Celá vejce ušleháme s cukrem do husté pěny. Po lžících zašleháme olej. Vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nastrouhanou cuketu. Těsto nalijeme na vyšší plech vyložený papírem na pečení nebo vymazaný a vysypaný. Poklademe jahodami a posypeme drobenkou. Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 20 minut.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Kefírové řezy se zakysanou smetanou

Obrázek BE-BE řezy s čokoládou - nepečené, jednoduché a výborné

BE-BE řezy s čokoládou - nepečené, jednoduché a výborné

Obrázek Koláč s ořechovou nápní - Soběšice rok 1932

Koláč s ořechovou nápní - Soběšice rok 1932

Obrázek Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

Obrázek Buchta z psylia a proteinu z mikrovlnky

Buchta z psylia a proteinu z mikrovlnky

TOPlist