Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Domácí medvídci

Potřebné přísady:
  • ·2 hrnečky jahod
  • ·Agar - ( pro nevegetariány želatina)
  • ·1 lžíce agávového sirupu - ( nebo med)
  • ·hrnek šťávy z pomeranče
Postup přípravy:
  1. Vymačkáme šťávu z pomeranče nebo citrusu, který jsme si vybrali, přidáme pokrájené jahody a vaříme. Potom přidáme námi zvolené sladidlo a mixujeme dokud nám nevznikne hladká směs bez kousků.
  2. Teď necháme zchladnout a přidáme agar a opětně mixujeme. Na plech si dáme alobal nebo gumovou pečící podložku a směs nalijeme na plech. Dáme do lednice ztuhnout a můžeme se vrhnout na vykrajování tvarů.
  3. Místo jahod můžeme použít borůvky, banány, maliny - prostě to co zrovna máme. Kreativitě se meze v žádném případě nekladou.
  4. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Makové mléko - Jak z máku vytvořit dobré mlíčko

Obrázek Čočka s vejcem na kyselo aneb stará dobrá klasika

Čočka s vejcem na kyselo aneb stará dobrá klasika

Obrázek Kakaový cupcake s borůvkovým krémem

Kakaový cupcake s borůvkovým krémem

Obrázek Rukolový salát s kozím sýrem  - lehká večeře

Rukolový salát s kozím sýrem - lehká večeře

Obrázek Dýňový tataráček s bramborovými chipsy

Dýňový tataráček s bramborovými chipsy

Obrázek Řepanátky by Romča - karbanátky z červené řepy

Řepanátky by Romča - karbanátky z červené řepy

Obrázek Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Obrázek Bramborová roláda s uzeným tofu

Bramborová roláda s uzeným tofu

TOPlist