Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Filetovaný pomeranč

Potřebné přísady:
  • Pomeranč
  • Máta
  • Cukr Krupice
  • Voda
Postup přípravy:
  1. Z pomeranče ukrojím spodek a vršek. Posadím ho na prkénko a nožem okrájím oranžovou slupku i s bílou blánou po celém obvodu. Potom řezy mezi bílými blankami vyřezávám měsíčky. Pomerančové filety pak budou jen krásně oranžové a krásně sladké. Podávám přelité karamelem a ozdobené mátou peprnou.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Vaječný koňak jak má být

Recept - Vaječný koňak jak má být

Obrázek Pár tipů co s vejci po Velikonocích

Pár tipů co s vejci po Velikonocích

Obrázek Pribiňáček domácí - levný a vynikající

Pribiňáček domácí - levný a vynikající

Obrázek Houskové knedlíky se špaldovou moukou

Houskové knedlíky se špaldovou moukou

Obrázek Vařte levně, vařte s Láďou Hruškou!

Vařte levně, vařte s Láďou Hruškou!

Obrázek Velikonoční koláč s chřestem

Velikonoční koláč s chřestem

TOPlist