Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Mleté mix po švýcarsku

Potřebné přísady:
  • 500g mletého masa / může být i z bůčku/
  • 2 pol.lžíce másla
  • 150g str.sýr
  • 1 str.česneku
  • 1 smetana na šlehání
  • 4 vejce
  • /50g.kousek angl.slaniny/
  • sůl
  • pepř
Postup přípravy:
  1. Mleté maso, sůl, pepř, česnek a 50g slaniny, opražíme na másle.
  2. Přelejeme do pekáčku malého nebo formy, přimícháme vejce, posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou.
  3. Dáme péct asi 30min.na 170-180°c
  4. /Slanina být nemusí/.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Obrázek Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí

Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí

Obrázek Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Obrázek Veselé těstoviny se sýrovou omáčkou

Veselé těstoviny se sýrovou omáčkou

Obrázek Smažené bramborové třepanky se zelím -  Podzuklín

Smažené bramborové třepanky se zelím - Podzuklín

Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

TOPlist