Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Veselé těstoviny se sýrovou omáčkou

Potřebné přísady:
  • cibule větší
  • tofu
  • himalájskou sůl - kdo nemá nahradí ale chuť nebude stejná, tato chutná po vejcích
  • mléko
  • vegeta - nejlépe domácí
  • mouka a trocha vody na zahuštění
  • olej
  • řasa kombu - nemusí být
  • tavený sýr - 3ks - (čtverečky)
  • kousek eidamu
  • těstoviny
Postup přípravy:
  1. Těstoviny uvaříme podle návodu, oloupeme a pokrájíme cibulku nadrobno a opečeme do zlatava. Přidáme na kousky pokrájené tofu a posolíme himalájskou solí a přidáme vegetu. Orestujeme a zalijeme mlékem. Přidáme řasu a necháme vařit.
  2. Uděláme si záklepku a zahustíme. Eidam pokrájíme na kostičky a dáme do omáčky rozpustit.
  3. Podáváme s těstovinami, ale lze i brambor.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Grenadinmarsch - fleky s bramborama

Grenadinmarsch - fleky s bramborama

Obrázek Cuketová buchta s čabajkou a slaninou - rychlovka

Cuketová buchta s čabajkou a slaninou - rychlovka

Obrázek Knedlíky z brambor se švestkami

Knedlíky z brambor se švestkami

Obrázek Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Česnekové špagety s karamelizovanou cibulkou, žampiony a sušenými rajčaty

Obrázek Babiččiny španělské ptáčky

Babiččiny španělské ptáčky

Obrázek Letní brambory s cuketou - Hartmanice

Letní brambory s cuketou - Hartmanice

Obrázek Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Obrázek Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

TOPlist