Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Hnedý gaštanový chlebík

Potřebné přísady:

Prísady:

  • 5 vajíčok
  • 2,5 PL gaštanovej múky
  • 3,5 PL sezamovej múky
  • hŕstka pokrájaných gaštanov
  • 3 PL vody
  • 3 ČL citrónovej šťavy
  • 1/2 ČL soli
  • 1 ČL sódy bikarbóny
  • 5 PL tapiokovej múky
Postup přípravy:
  1. Vajcia vyšľaháme s vodou a postupne do toho nasypeme ostatné suché ingrediencie. Cesto miesime asi minútu a potom 5 minút necháme odpočinúť. Cesto má konzistenciu ako cesto na americké palacinky. Cesto nalejeme do formy na pečenie (napr. na srnčí chrbát), ktorú predtým vystelieme papierom na pečenie. Vrch posypeme tekvicovými alebo inými semienkami. V rúre vyhriatej na 175 °C pečieme asi 40 minút. Dobrú chuť :)
  2. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Dort s javorovým sirupem, ořechy a tofu krémem

Dort s javorovým sirupem, ořechy a tofu krémem

Obrázek Dušená  čočka s dýní a tofu

Dušená čočka s dýní a tofu

Obrázek Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

Obrázek Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Obrázek Šmakoun s celerovými hranolky cuketou a salátem

Šmakoun s celerovými hranolky cuketou a salátem

Obrázek Květáková polévka by Romča

Květáková polévka by Romča

Obrázek Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

Obrázek Panýr indický sýr - by Romča

Panýr indický sýr - by Romča

TOPlist