Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Mleté s bramborovým salátem

Potřebné přísady:
  • Hovězí mleté
  • Koření
  • Brambory
  • Okurky nakládané
  • Mrkev
  • Celer
  • Rajčata cherry
  • Majonéza
  • Citrón
Postup přípravy:
  1. Mleté maso okořeníme solí, pepřem. Vytvarujeme placky a šup do grilu. Brambory ve slupce uvaříme do měkka. Po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme uvařenou na kostičky pokrájenou mrkev a celer (v ochucené vodě. Podravka je tady na místě. Vývar si pak můžeme třeba v pet flašce zamrazit). Pak přidáme pokrájené cherry rajčátka a majonézu. Trošku láku z okurek a pokrájené okurky. Lze doplnit dalšími surovinami jako třeba hráškem atd. Výborně se do něj hodí i na jemno nakrájené párky „Klausovky”.Osolíme a opepříme, trošku citrónové šťávy. Super je přidat pár snítek posekaného čerstvého kopru.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Obrázek Babiččiny španělské ptáčky

Babiččiny španělské ptáčky

Obrázek Vepřové maso pečené ve smetaně

Vepřové maso pečené ve smetaně

Obrázek Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

TOPlist