Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Panýr indický sýr - by Romča

Potřebné přísady:
  • 2,5 litru mléka - ( lze využít i zdrclé)
  • sůl
  • šťáva ze třech citronů
Postup přípravy:
  1. Mléko přivedeme k varu a do vařícího mléka nalijeme šťávu z citrónů. To děláme z důvodu, aby se nám mléko vysráželo a vznikla nám sraženina z kousky a nažloutlá syrovátka. Přelijeme přes plátno, já používám silonku je to parádní cedníček nejen na sýr a tvaroh ale také na rostlinná mléka a nechám pořádně vykapat. srážet se dá i octem a podobně ale právě citron dodává lahodnou chuť tomuto sýru.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špagety se sojovým granulátem

Špagety se sojovým granulátem

Obrázek Mrkvové bramboráčky s celerem

Mrkvové bramboráčky s celerem

Obrázek Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Cizrna v rýži se "sladkokyselou" omáčkou!

Obrázek Margaret- jemný, vanilkovo- kakaový moučník - (bez vajec)

Margaret- jemný, vanilkovo- kakaový moučník - (bez vajec)

Obrázek Nepečený malinový dort s oříšky

Nepečený malinový dort s oříšky

Obrázek Omáčka co nemá jméno s mašličkama

Omáčka co nemá jméno s mašličkama

Obrázek Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča

Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča

TOPlist